Vad innebär samarbetet mellan ATG Drömfond och Travronden? 
I perioden 19 februari till 7 mars 2018 kunde föreningar och organisationer, som driver verksamhet/projekt i Sverige och som genom trav eller galopp bidrar till att främja psykisk och fysisk hälsa och motverka utanförskap, söka med sitt projekt. Tre finalister valdes ut av vår namnkunniga jury och nu får alla vara med och rösta fram sin favorit. 

Hur har dessa tre finalister valts ut?
För att få medel från ATG Drömfond skulle projektet vara uppstartat, ha trav eller galopp som grund och ha kommit en bit på vägen. Utifrån alla inkomna projekt valdes tre finalister ut som nu går vidare till publik omröstning. Två av finalisterna får 25 000 kronor vardera, den som får flest röster från juryn och svenska folket får hela 100 000 kronor till att uppfylla sin dröm. 

Vad händer nu?
Var med och rösta på ditt favoritbidrag! I perioden 26/3-8/4 2018 kan du rösta på ditt favoritbidrag och du kan rösta en gång per dag. Efter det summeras juryns och svenska folkets röster och vi har fått fram en lycklig vinnare. Det vinnande projektet får besök av Travronden och blir intervjuade för ett större reportage. Följ oss gärna på Facebook så är du först med att få reda på det senaste som sker.