För att vara med och kunna vinna ett biljettpaket till Gothenburg Horse Show behöver du svara på två frågor om ATGs Drömfond samt beskriva hur idrott har fått dig att må bra och känna gemenskap.

Vinnare är de fem som svarat rätt på frågorna samt som juryn bedömer har beskrivit idrottens betydelse på bästa sätt. Tävlingen är öppen mellan 15-26 januari 2018.

Fem personer vinner varsitt paket bestående av två biljetter till kvällsföreställningen kl 18.00 på Gothenburg Horse Show fredag 23 februari (värde 390 kr/biljett) samt övernattning på Elite Park Avenue 23-24 februari(värde 1 341 kronor). Vinnaren står för resa och att betala eventuell vinstskatt. Du måste vara över 18 år för att vara med och tävla.

Biljetter och hotellövernattning gäller endast angivet datum och kan ej bytas till annan föreställning eller mot kontanter. Vinsten kan ej överlåtas. Vinnarna kontaktas via mobil eller e-post senast 29 januari. Vinnarna publiceras även på Facebooksidan för ATGs Drömfond samt på drömfond.se

Du kan endast delta med ett tävlingsbidrag. Om du skickat in fler tävlingsbidrag, registrerar vi det först inskickade bidraget i tävlingen. Juryn består av Maria Guggenberger, hållbarhetschef ATG. Juryns beslut är slutgiltigt och kan ej överklagas. Anställda och konsulter på ATG och Kanal75 får ej delta i tävlingen. 

Personuppgifter

Genom att delta i tävlingen godkänner du att ATG behandlar och publicerar dina personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen (PuL), SFS 1998:204. Detta sker för att ATG ska kunna administrera tävlingen, bl a kontakta deltagarna, genomföra prisutdelning och publicera vinnarnas namn. Dina personuppgifter kommer inte att användas av ATG i kommersiella sammanhang och dina personuppgifter kommer inte att ges ut till tredje part.

Enligt PuL har du alltid rätt att återkalla ditt samtycke till behandlingen av dina personuppgifter. Men återkallas samtycket innan en vinnare har utsetts, anses du inte längre uppfylla kraven för att delta i tävlingen och ATG kommer att radera dina personuppgifter.

Du har rätt att utan kostnad, efter skriftlig undertecknad ansökan till ATG få besked om vilka personuppgifter om dig som ATG behandlar. Du har också rätt att begära rättelse av dina personuppgifter.

Om du önskar rättelse av dina personuppgifter eller har frågor kring behandlingen av dessa, ber vi dig ta kontakt med oss på dromfond@atg.se

Rättigheter

ATG förbehåller sig rätten att använda namn på vinnarna i såväl kommersiell som i annan marknadsföring, bl a i sociala medier. Användning kommer dock inte att ske i spelreklam.